Special offers
contactToggle Contact

Club house, Schwarzach - Austria

The club house for Schwarzach sports club is open all year round. The wood panelling on the ceiling and the dining area represent the interior highlights. The container facility was fitted out with changing rooms, sanitary facilities and storage facilities. The viewing platform for the ski jump in Schwarzach im Pongau was built by the customer.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Guaranteed quality and environmental standards, which the supplier selection, material purchasing, production and quality control are based on.
Contact

Your contact for:

>

This website uses cookies to guarantee you the best possible user experience. By clicking "Accept", you agree to the use of cookies. If you would like to exclude the use of certain cookies, click on here. You can find further information about how we handle your data in our Terms of Use and Data Protection Notice.

Accept